Gieters Lichtjes Treffen

Wij wensen u een beter 2021

Laten we elkaar in 2021 weer treffen. Horeca open. Lekker ontspannen, eten en drinken. Terrassen beschikbaar. Muziek  op terrassen en in de gracht. Laat het dorp weer gonzen van gezelligheid en sfeer voor dorpsbewoners en onze gasten.

Laten we gaan voor het nieuwe normaal. 

In harmonie met natuur en elkaar.

 

✨ wat ons betreft blijven de lichtjes nog heel lang stralen én blijven we de foto’s met elkaar delen zodat iedereen ervan kan meegenieten

✨ deel het lichtjesfeest met elkaar en wellicht nodigt het uit om iedere avond even een extra ommetje te maken tijdens deze kerstvakantie / lockdown ✨

De wandelroutes kunt u downloaden via de pagina Winterwandeling

We hopen in 2021 onder betere omstandigheden met nieuwe initiatieven te komen.

’t Gieters Treffen Team.

 

Vele verlichte tuinen

19 december  — 3 januari

Veel inwoners hebben gehoor gegeven aan onze oproep om tuinen, bruggen enz te verlichten. We hebben kunnen zien dat velen ook door het dorp hebben gelopen. Geholpen door het mooie weer zijn mooie fotos gemaakt en ingestuurd. Voor een impressie kijk onder sfeerbeelden. Samen maken we Giethoorn mooi.

Winterwandeling

19 en 20 december

Wij hebben een aantal wandelroutes ontwikkeld waarbij iedereen op eigen gelegenheid in staat wordt gesteld zelf ons mooie verlichte dorp te ervaren.

Dat is natuurlijk het mooiste in het donker. Leuk om met het eigen gezin te doen kort voor de kerstdagen.

Fotowedstrijd

19 december — 3 Januari

Aan de wandeltocht hebben we een fotowedstrijd gekoppeld. Maak een mooie foto van jezelf of je groep. Verkleed jezelf of versier jezelf met lampjes.

Tevens is er een prijs voor de mooiste sfeerfoto uit Giethoorn

 

Letterspel

19 en 20 december

Leuk om met het eigen gezin te doen kort voor de kerstdagen. Om het voor iedereen extra spannend te maken zullen we op zaterdag 19 en zondag 20 december langs de wandelroutes Letters opgehangen. Wanneer je de routes loopt en de letters verzameld is het mogelijke een mooie slagzin te maken. Met deze slagzin zijn leuke prijzen te verdienen.

 

19 en 20 december

”Veiligheid en Spelregels”

Zorg dat u veilig wandelt Lees ook onze spelregels

 
 
 

Dit is een initiatief van Gieters Treffen

Doe mee en ontmoet elkaar in Giethoorn