Save the Date Zaterdag 16 december 2023

Het Gieters Treffen Team is al hard bezig met de voorbereiding van het Winter Seizoen. Verleden jaar hebben we onze eerste “koude” winterfair georganiseerd.

Uit de vele reacties van bezoekers en standhouders is gebleken dat er veel enthousiasme was dit te herhalen.

Dit jaar zal er weer een Winter Cultuur programma en Winterfair worden georganiseerd in het Gieters hart rondom de Vermaning en Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus.

Dankzij de vrijwilligers van o.a. museum ’t Olde Maat Uus en de Doopsgezinde Kerk zullen we weer een mooi muziekprogramma en fraaie markt in een mooie winterse ambiance organiseren.

Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt. In ieder geval zal er in de periode 14-16 december 2023 weer volop muziek en cultuur zijn. En ook zal op zaterdag 16 december, in navolging van de vorige editie weer een prachtige WInterfair worden georganiseerd.

Mocht u geïnteresseerd zijn om als standhouder deel te nemen aan de markt, als muziekgroep bereid zijn om een optreden te verzorgen, of als horeca gelegenheid om omlijstende activiteiten te willen organiseren, neem dan alvast contact met ons op. contact@gieterstreffen.nl

Inmiddels hebben zich al een behoorlijk aantal muziekgroepen en standhouders aangemeld en belooft het een mooi evenement te worden. Er is nog plek !

Eind oktober zal naar alle waarschijnlijkheid het gehele programma bekend gemaakt worden.

Gieters Treffen wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dit is een initiatief van Gieters Treffen

Doe mee en ontmoet elkaar in Giethoorn